Şanlıurfa'da istifası beklenen başkana destek ziyaretleri!

Şanlıurfa'da istifa talimatı verildiği söylenen AK Parti merkez ilçe başkanlıklarından Haliliye ve Eyyübiye'den istifa açıklaması geldi. Eyyübiye'de ise bugüne kadar hiçbir ilçede yaşanmayan aksi bir durum yaşanıyor. İstifası beklenen başkana destek ziyaretleri yapılıyor.

Şanlıurfa'da istifası beklenen başkana destek ziyaretleri!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı bugün en hareketli gününü yaşadı.

AK Parti İl Başkanlığı koltuğuna Mehmet İlhami Günbegi'nin oturmasının ardından ilçelerde de değişim rüzgarı esmeye başladı. Merkez Haliliye, Karaköprü ve Eyyübiye ilçe başkanlıkları hariç tüm ilçelerden aynı açıklama ile başkanlar istifa etti. Açıklamada “Yapmış olduğumuz istişareler neticesinde görevimi tamamlamış bulunuyorum” denildi. Bugün ise sıra merkez ilçelere geldi. 

Bugün 3 merkez ilçe başkanının istifa etmesi bekleniyordu. AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal hariç Haliliye ve Karaköprü ilçe başkanları istifa ettikleerini duyurdu. Eyyübiye İlçe Başkanlığı'nda ise hareketlilik başladı. Başkan Moğol'a destek ziyaretleri yapıldı.

Ziyaretlerden kareler paylaşan Başkan Moğol “İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Bölge Kanaat Önderlerimiz Bizleri Halkın Evi İlçe Başkanlığımızda Ziyaret Ettiler. Nazik Ziyaretlerinden Ötürü Kendilerine Teşekkür Ediyorum" dedi.

Paylaşım dikkat çekti.

 

 

 

Şanlıurfa'da istifası beklenen başkana destek ziyaretleri!
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.